Дому здравља „Др Драга Љочић“ уручен санитет

Дому здравља „Др Драга Љочић“ уручен санитет

Председник Скупштине града Шапца Немања Пајић и градоначелник града Шапца др Александар Пајић уручили су данас Дому здравља „Др Драга Љочић“ санитет у вредности од 4 милиона и 900 хиљада динара који ће користити служба хитне помоћи.

Јасмина Станковић, директорка Дома здравља „Др Драга Љочић“ истакла је да је набавка овог реанимобила од великог значаја јер ће служити за збрињавање најургентнијих стања наших сугрaђана, те да ће доступност услуга бити унапређена.

 

 

 

 

-Јако је значајно да је подршка града континуирана и да сагледавамо које су потребе и наших суграђана и запослених у нашем Дому здравља. Сви знамо значај Хитне помоћи и колико она живота спасе. Поводом Дана града Шапца одали смо почаст свим запосленима у здравству на територији града, а сада се види да то није само декларативна подршка- ми и даље настављамо са донирањем и опреме, а крајем 2020. године 8 лекара је добило стално запослење. Наставићемо са опремањем Дома здравља јер су нам приоритетни наши суграђани и услови за њихово лечење.- истакао је Пајић.

 

 

 

Преко Локалног акционог плана запошљавања у Дому здравља „Др Драга Љочић“ ради 30 медицинских техничара, док је свако 15. Лице које је за време ванредног стања волонтирало у Ковид службама сада нашло запослење.