Одржана конференција за медије поводом одржавања 15. Међународне бициклистичке трке Београд Бањалука

Одржана конференција за медије поводом одржавања 15. Међународне бициклистичке трке Београд Бањалука

Конференција за медије поводом одржавања 15. Међународне бициклистичке трке Београд Бањалука одржана је данас у Градској кући. У име града Шапца присутнима се обратио и Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.

-Прошле године је ова трка само пролазила кроз наш град. Одувек смо желели да будемо део ове трке и мислим да смо прошле године ту неправду исправили а ове године то апсолутно потврдили. Овај велики спортски догађај је јако значајан за наш град који је био домаћин многих великих спортских догађаја, како кроз историју, тако и дан данас наставља да то чини и мислим да ће град Шабац бити изузетан домаћин. Ова трка осим свих својих потенцијала има и изузетан туристички потенцијал који ће користити за промоцију града, а верујем да ће сви учесници одавде понети лепе успомене.- рекао је Пајић.

 

Град Шабац је планиран за домаћина једног од етапних места Трке, и то симболично 22. априла на дан града Шапца када ће такмичари кренути из Београда пут Шапца. Ове године учешће у овој трци узима 175 бициклиста из 35 држава широм света