Свечано отворен комплекс отворених базена у Шапцу

Свечано отворен комплекс отворених базена у Шапцу

Комплекс отворених базена синоћ је свечано отворен у нашем граду. Овај капитални пројекат финансиран је средствима из Буџета града у износу од 3,3 милиона евра и састоји се из олимпијског, малог и беби базена.
Осим њих, овај комплекс у свом оквиру има и и трибину са 850 седећих места, простор за свлачионице и помоћне просторије, оставе за реквизите, просторије за запослене, санитарни чворови и тушеви, осветљење са унутрашњом и спољашњом расветом, као и подводно осветљење.

-Град Шабац може да се похвали велелепним спортским комплексом на овој локацији, на који је, као круна, дошао овај капитални пројекат. Шапчани ће у свом граду коначно моћи да уживају у свим садржајима које поседује овај комплекс, а како је и Шабац град ватерполо шампиона, овакав пројекат је за нас био императив.- истакао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.

Први дан купалишне сезоне обележила је изузетна посећеност. Преко 1300 купача посетило је данас овај комплекс, а исти су данас обишли и представници Министарства омладине и спорта и руководства града Шапца.