Одржана 15. седница Скупштине града Шапца

Одржана 15. седница Скупштине града Шапца

На 15. седници Скупштине града Шапца усвојена је Одлука о завршном рачуну Буџета града Шапца за 2021. годину, Информације о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа чији је оснивач град Шабац за прва три месеца текуће године као и извештаји о раду Савета за здравље и екологију и зелену економију.


– У завршном рачуну Буџета града Шапца јасно се види да смо се одговорно односили према Буџету и да је финансијска консолидација обележила протеклу годину. Рад јавних предузећа прати њихове програме и посебно је значајно то да, осим својих редовних активности имају доста инвестиција. Оно што је важно јесте да Скупштина ослушкује потребе својих суграђана, а оно што ме и даље не радује јесте чињеница да данас нисмо имали ниједног присутног представника опозиције, јер је локални парламент право место за квалитетну расправу.- истакао је Пајић.

Одборници су усвојили и средњорочне и дугорочне планове пословних стратегија и развоја, измене и допуне плана детаљне регулације као и Локални акциони план за праведан упис ученика у основне школе на територији града Шапца.