Дому здравља “Др Драга Љочић Шабац” уручено санитетско возило

Дому здравља “Др Драга Љочић Шабац” уручено санитетско возило

Санитетско возило у вредности од 4,5 милиона динара обезбеђено средствима опредељеним Буџетом града Шапца за 2022. годину уручено је данас Дому здравља “Др Драга Љочић Шабац”.

-Санитетско возило које смо данас уручили користиће хитна помоћ, служба која је у најкритичнијим ситуацијама уз наше суграђане. Свакодневни изазови који су пред њима захтевају најбољу опрему спремну за брзо реаговање у свим условима. Животи зависе од спремности службе хитне помоћи, на челу са техничарима и лекарима, и зато је императив да опрема којом они располажу буде што боља и савременија. Пружање најквалитетније услуге нашим суграђанима, али и запошљавање медицинских радника у циљу што ефикаснијег рада ове установе кључни су за унапређење здравственог система нашег града и зато ћемо и у наредном периоду наставити са улагањем у исти.-рекао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.

Град Шабац је својим Буџетом за 2022. годину за Дом здравља “Др Драга Љочић” издвојио укупно 55 милиона динара од чега 45 милиона за плате запослених и 10 милиона за опремање ове установе, што, укључујући 2021., представља највеће издвајање у протеклом периоду.