Председник Скупштине града Шапца упутио честитку Геронтолошком центру Шабац поводом одликовања

Председник Скупштине града Шапца упутио честитку Геронтолошком центру Шабац поводом одликовања

Геронтолошки центар Шабац одликован је сребрном медаљом за изузетне заслуге и допринос у спровођењу активности на спречавању ширења заразне болести Цовид- 19, коју је, поводом обележавања Дана примирја у Првом светском рату овој установи доделио председник Републике Србије Александар Вучић. Овим поводом, Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца упутио је честитку Геронтолошком центру.

-Честитам особљу, на челу са директорком Маријом Марковић, пре свега, на оговорном и преданом раду који је резултирао тиме да током целе пандемије у овој установи није забележен ниједан случај заразе.
Такође, најискреније честитке упућујем и корисницима који су дисциплиновано поштовали мере и њиховим породицама које су се понашале одговорно.
Сачувати здравље наших најстаријих суграђана носило је са собом велику одговорност и тежину, што је Геронтолошки центар у Шапцу у потпуности испунио. Изузетно ми је драго да су препознати труд и резултати ове установе и њених запослених и верујем да је ово престижно одликовање круна успешног рада.
Одликовање је обавеза више да у наредном периоду, упркос јачању пандемије, Геронтолошки центар настави да, истим интензитетом брине о здрављу својих корисника, а труд са којим су то у претходном периоду радили завређује сваку пажњу и дивљење.-поручио је Пајић.

Фотографија: званични сајт Геронтолошког центра Шабац