Јубиларни 40. Избор најбољих у области спорта града Шапца

Јубиларни 40. Избор најбољих у области спорта града Шапца

Јубиларни 40. Избор најуспешнијих у области спорта града Шапца одржан је данас у Соколском дому организацији Спортског савеза града Шапца. Признања за најбољу спортисткињу, спортисту и спортски колектив града Шапца уручио је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.

-Захваљујем се свим спортистима који на најбољи могући начин репрезентују град Шабац и нашу земљу. Спортски савез града Шапца је више него поуздан партнер нашем граду и све спроводе на одличан начин. Такође, велику захвалност дугујемо и Спортском савезу Србије. Можемо да се подичимо да се у нашем граду гледа врхунски спорт, а имамо и ту част да најбоље светске екипе долазе у Шабац. Ови спортисти су гаранција да ће град Шабац здржати епитет града спорта.-рекао је Пајић.

 

 

 

 

 

 

Најбоља спортисткиња града Шапца у 2019. години је Катарина Гачевић, најуспешнији спортиста Тодор Јандрић, а најуспешнији спортски колектив ВК “Шабац”.

На основу Правилника о спортским наградама Спортског савеза града Шапца, Спортске награде додељене су у виду посебног, постхумног, специјалног и највишег спортског признања које се додељује у седам категорија, а награде су, између осталих, уручили и Драган Николић, члан Градског већа, Веселин Вуковић, председник Спортског савеза града Шапца и Драган Шешум, директор Спортског савеза Србије.