Додељене награде Спортског савеза Шапца најбољим спортистима

Додељене награде Спортског савеза Шапца најбољим спортистима

На свечаности у Шабачком позоришту данас су додељене награде најбољим спортистима у избору Спортског савеза Шапца. Бројни спортски успеси обележили су 2018.годину, поручено је са ове свечаности, којој је присуствовао Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.

– Задовољство је данас бити са најбољим спортистима нашег града, који су великим успесима обележили и прошлу годину. Честитам свим добитницима признања, победницима, али и свима који се спортом баве, јер је то избор који је сам по себи победа. Град и Спортски савез града наставиће пуну подршку спорту, са жељом да и даље освајате медаље на највећим светским такмичењима, али и да са пуно ентузијазма бројни спортски радници наставе свој рад са децом и младима, што сматрамо једнако важним – рекао је Пајић.

Најуспешнији спортски колектив је Ватерполо клуб „Шабац“, а најбољи спортисти су Миленко Зорић (Кајак клуб „Зорка“) и Бојана Стевановић (Омладински кошаркашки клуб „Шабац“). Међу младима најуспешнији су, по оцени Спортског савеза, Семиз Аличић (Боксерски клуб „Мачва“) и Ана Тијанић (Теквондо клуб „Шабац“). Признања су уручена и најуспешнијем спортском стручњаку – Урошу Павловићу (Кајак клуб „Зорка“) и најуспешнијем спортском раднику – Ненаду Живановићу (Ватерполо клуб „Шабац“).

У име Спортског савеза Шапца окупљенима се обратио прослављени рукометаш Веселин Вуковић, председник УО, који је изразио задовољство због великог броја спортиста и спортских радника.

У име Спортског савеза Србије задовољство сарадњом са шабачким савезом истакао је Слободан Хребељановић, који је свим спортистима пожелео много успеха и у наредном периоду.

Специјална и посебна признања додељена су у виду: јубиларних признања, признања за остварене резултате у области школског и такмичарског спорта и признања за допринос у реализацији програмских активности Савеза.

Постхумна признања додељена су спортским радницима, који нажалост, нису више међу живима и који су нас напустили током 2018. године.